Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Νηστήσιμη Μερέντα

ΥΛΙΚΑ

200 γρ.φουντούκια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια
1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
70 γρ.κουβερτούρα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...