Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ποια φυτά πρέπει να βρίσκονται σε κάθε σπίτι!

Συντακτ_130503183804Μερικά από τα καλύτερα φυτά που πρέπει να έχετε στο σπίτι είναι ο φοίνικας αρέκα, ο φοίνικας ράπης, το μπαμπού, το καουτσουκόδεντρο, η δράκαινα, ο αγγλικός κισσός, ο νάνος φοίνικας, ο φίκος αλί, η φτέρη και ο κρίνος.
Η επιστημονική ονομασία του φοίνικα αρέκα είναι Chrysalidocarpus Lutescens και αφαιρεί όλα τα είδη τοξίνων εσωτερικού χώρου από τον αέρα.
Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του φυτού είναι ότι όχι μόνο είναι δημοφιλές, αλλά απαιτεί επίσης ελάχιστη συντήρηση.
Η ευγενική ροή των φύλλων μαλακώνει επίσης την ενέργεια του χώρου.
Η επιστημονική ονομασία του φοίνικα ράπης είναι Rhapis Excelsa και μπορεί να απομακρύνει την πλειοψηφία των ρύπων εσωτερικού χώρου.
Το φυτό είναι ένα από τα καλύτερα όταν πρόκειται για την ποιότητα του αέρα στους κλειστούς χώρους.
Είναι πολύ εύκολο να τα φροντίζετε και σαν αποτέλεσμα, πολύ δημοφιλή.
Η επιστημονική ονομασία του μπαμπού είναι Chamaedorea Seifrizii και μπορεί να αφαιρέσει βενζόλιο, φορμαλδεΰδη και τριχλορωαιθυλένιο μέσα από το σπίτι.
Το φυτό μπορεί να προσθέσει ένα τροπικό και ειρηνικό συναίσθημα στο περιβάλλον και είναι πολύ ανθεκτικό σε όλα τα είδη επιδρομής εντόμων.
Η επιστημονική ονομασία του καουτσουκόδεντρου είναι Ficus Robusta και μπορεί να απομακρύνει την πλειοψηφία των ρύπων από το σπίτι σας, ειδικά την φορμαλδεΰδη.
Αυτά τα φυτά μπορούν να επιβιώσουν στο αμυδρό φως και είναι επίσης ικανά να αντέχουν σε κρύες θερμοκρασίες.
Μπορούν να αφαιρέσουν τις τοξίνες από τους εσωτερικούς χώρους πολύ αποτελεσματικά.
Τα άλλα φυτά εμφανίζουν επίσης περισσότερο ή λιγότερο τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες ιδιότητες που έχουν τα φυτά που αναφέρονται παραπάνω, εκτός από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ελκυστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...