"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Ποιο είναι το μυστικό για να την αποφυγή της εφίδρωσης στο γραφείο

4deb63e11904e3fd9065e0b4b32fecf0_xl

Ένα από τα… κακά του καλοκαιριού είναι η ζέστη και η αυξημένη εφίδρωση σε περιοχές όπως οι μασχάλες. Πολλοί άνδρες δεν γνωρίζουν πώς να προστατευτούν ή πώς να χρησιμοποιήσουν το αποσμητικό τους για να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αναφέρει ο Business Insider.

Όπως σημειώνεται, για να δράσει ένα αποσμητικό που υπόσχεται 24ωρή ή 48ωρη προστασία από την εφίδρωση πρέπει να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα, πριν ο χρήστης πάει για ύπνο, ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...