"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".


ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ 2020 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/2 ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 22/2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2013

 Ευλογημένη Νέα Χρονιά 2013...
 

Όλοι μας για το νέο έτος κάνουμε τα σχέδια μας, καταγράφουμε τα όνειρά μας, ευελπιστούμε να εκπληρωθούν οι ελπίδες μας, να υλοποιηθούν οι προσδοκίες μας, να ζήσουμε στιγμές που την χρονιά που μόλις έφυγε δεν προλάβαμε ή δεν καταφέραμε να ζήσουμε.


Η Νέα Χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας αποτελεί για όλους μας μια ανανέωση του χρόνου μας στην επίγεια ζωή αυτή.


Μας χαρίζεται από τον Καλό Θεό μας ως δώρο, ως ευλογία, ως ευκαιρία για τον πνευματικό καταρτισμό μας, τον προσωπικό αγιασμό μας και την σωτηρία μας, ως δυνατότητα επανασύνδεσης με Αυτόν που εμείς διαγράψαμε από την ζωή μας.

Όλοι εμείς στην ενορία της Θεομήτορος σας ευχόμαστε τη Νέα αυτή Χρονιά να ζείτε μέσα στην Χαρά του Ουρανού, στην Χάρη του Θεού και στην Αιωνιότητα του Παραδείσου.


Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα!

Καλή Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...