"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018:
ΤΡΙΤΗ 24/7, ΤΡΙΤΗ 31/7 ΩΡΑ 7.30-9.30 ΒΡΑΔΥ
και ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7, 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Ένα ασύλληπτο κυκλοφοριακό κομφούζιο χωρίς κανένα τρακάρισμα... (Βίντεο)


Αν νομίζατε ότι το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα ήταν ανυπόφορο, πρέπει να δείτε τι γίνεται στην Αιθιοπία.
Ο συγγραφέας Μαρκ Κέστερ βρέθηκε σε κεντρικό σημείο της Αντίς Αμπέμπα, της πρωτεύουσας της Αιθιοπίας. Χωρίς κανένα φανάρι, εκατοντάδες αυτοκίνητα περνούν από αυτή τη διασταύρωση, χωρίς να σημειωθεί κανένα ατύχημα.
Πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι μέσα στον χαμό, υπάρχουν και πεζοί που τολμούν να διασχίσουν τον δρόμο και μάλιστα φαίνονται παντελώς ατάραχοι.
Την επόμενη φορά που θα παραπονεθείτε για την κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας, θυμηθείτε αυτό το βίντεο. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...