Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Copy κι ο Paste: Ένα animation για τη σχέση πατέρα – γιου

 Copy κι ο Paste: Ένα animation για τη σχέση πατέρα – γιου
Λένε πώς οι μητέρες έχουν πάντα μια πιο στενή και βαθιά σχέση με τους γιους τους, ενώ τα κορίτσια περισσότεροι αδυναμία στους πατεράδες τους.
Ίσως αν το κοιτάξεις καθαρά ψυχολογικά αυτό να ισχύει σε ένα βαθμό και υπάρχουν και πολλές αναλύσεις που το δικαιολογούν.


Υπάρχει όμως και μια πιο ιδιαίτερη σχέση, αυτή του πατέρα με το γιο και αντίστοιχα αυτή της μάνας με την κόρη, που δημιουργεί μοντέλα και πρότυπα. Μια σχέση θαυμασμού, μια σχέση copy – paste που αποτελεί ίσως τη βάση πάνω στην οποία το κάθε παιδί θα διαμορφώσει το δικό του χαρακτήρα, τρόπο σκέψης και ύφος για το υπόλοιπο της ζωής του.
Οι Daniel Martinez Lara και Rafa Cano Méndez, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό animation video, μέσα από το οποίο αναλύουν και παρουσιάζουν το πώς διαμορφώνεται η σχέση ενός πατέρα (του Copy) και του γιου του (του Paste), μέσα από μια πολυάσχολη και απαιτητική καθημερινότητα.
Ένας πατέρας που προσπαθεί να διδάξει στο γιο του το σωστό -όποιο και αν είναι αυτό- χρησιμοποιώντας παρόλα αυτά «λάθος» τρόπους.
Άραγε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να μεταφέρεις στα παιδιά σου τα σωστά μηνύματα για την αξία και τη σημασία της ζωής;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...