"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018:
ΤΡΙΤΗ 24/7, ΤΡΙΤΗ 31/7 ΩΡΑ 7.30-9.30 ΒΡΑΔΥ
και ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7, 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

MyActivity: Δείτε τι ξέρει η Google για σας…

Google google
Η εύχρηστη βάση δεδομένων της εταιρείας θα σας δείξει σχεδόν όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο, έως και την συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.
Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι εταιρείες του διαδικτύου καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια για τον εντοπισμό και καταγραφή των δραστηριοτήτων και των online συνηθειών των χρηστών, τις περισσότερες φορές εν αγνοία τους. Τώρα, όμως, η Gοogle θέλει να μοιραστεί με τους χρήστες της, όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που συλλέγει σχετικά με τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο.
Προσφέροντας μια πολύ πιο αναλυτική σύνοψη σε σύγκριση με το ιστορικό περιήγησης, η Google εισήγαγε το χαρακτηριστικό “My Activity”, ένα εύχρηστο ιστορικό που περιέχει σχεδόν οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο.
Το νέο εργαλείο θα σας δείξει τα πάντα, από τα προγράμματα του Netflix και τα βίντεο του YouTube που έχετε παρακολουθήσει, έως τις online τοποθεσίες που έχετε επισκεφθεί, τα πράγματα που έχετε ψάξει, καθώς και τα προϊόντα της Google που έχετε χρησιμοποιήσει.
Το MyActivity θα σας δείξει επίσης τους όρους των αναζητήσεών σας, τους χρόνους και τη συχνότητα επίσκεψης των ιστοσελίδων, καθώς και τις συσκευές ή τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για τις δραστηριότητές σας.
Και σε περίπτωση που έχετε αρχίσει ήδη να αγχώνεστε, μάθετε ότι το εργαλείο δεν σας επιτρέπει μόνο να επανεξετάσετε οτιδήποτε έχει συλλέξει η Gοogle για τη δραστηριότητά σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε στοιχεία από τη λίστα, ακόμη και να απενεργοποιήσετε τελείως το χαρακτηριστικό αυτό.
Πηγή: Secnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...