"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018:
ΤΡΙΤΗ 24/7, ΤΡΙΤΗ 31/7 ΩΡΑ 7.30-9.30 ΒΡΑΔΥ
και ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7, 10-12 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Αν είστε θείος ή θεία διαβάστε αυτό!

Αν είστε θείος ή θεία διαβάστε αυτό!

Πριν λίγες μέρες έγινα για δεύτερη φορά θεία και εκτός του ότι είμαι πολύ χαρούμενη άρχισα να σκέφτομαι πως υπάρχουν κάποια πράγματα που ο θείος και η θεία βιώνουν τελείως διαφορετικά.
Συνειδητοποίησα πόσο συγκινητικό είναι να προσπαθούν να προφέρουν για πρώτη φορά το όνομά σου. Τα βλέπεις να προσπαθούν να σε φωνάξουν και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό και αξιολάτρευτο.
Όταν στα μάτια τους βλέπεις πως είσαι η/ο φίλη/ος με τον οποίο μπορούν να παίξουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν.
Όταν θυμάσαι όλα τα αγαπημένα τους πράγματα όπως την αγαπημένη τους γεύση παγωτό, χρώμα, φαγητό κλπ και απλά γίνεσαι ο ήρωάς τους.

Όταν γελάς με ότι κάνουν και απλά προσποιείσαι πως θυμήθηκες ένα αστείο που είχες ακούσει πιο πριν.
Πόσο αστείο είναι όταν χρησιμοποιούν μια μεγαλίστικη φράση που άκουσαν από εσάς και είναι απλά αξιολάτρευτα.
Το ότι σου θυμίζουν πως είναι να είσαι ξανά παιδί.
Η αθωότητα , ο φόβος, η απλοϊκότητα και ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο τα ανιψάκια σου, σου θυμίζουν πόσο υπέροχο να είναι να είσαι παιδί.
Τα ανίψια σου απλά αγνοούν τις ατέλειές σου.
Τα ανίψια σου δεν νοιάζονται αν τα πήγες χάλια σήμερα στην δουλειά ή επειδή δεν πήρες την προαγωγή που ήθελες.Για αυτά είσαι η κουλ θεία που ήρθε να παίξει μαζί τους.
Βλέπεις τις ομοιότητες και τις διαφορές με τα αδέρφια σου.
Τα ανίψια σου σου θυμίζουν τον αδερφό ή την αδερφή σου στις κινήσεις τους ή στον τρόπο ομιλίας τους ή βλέπεις πολλές διαφορές. Όλα αυτά σου θυμίζουν πως ήσασταν μικροί και κάνατε τρέλες με τα αδέρφια σας.
Είσαι τόσο χαρούμενος που είσαι θείος ή θεία τους αλλά όχι ο γονιός τους.
Τα παιδιά εννοείται είναι τέλεια αλλά έρχονται στιγμές που πρέπει να επιβληθεί η τάξη και ευτυχώς υπάρχει ο γονιός τους για αυτό και εσείς δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτή την διαδικασία.
Πόσο υπέροχη είναι μια αγκαλιά όταν γίνεται από ένα τόσο μικρό πλασματάκι. Είναι μια αγνή μικροσκοπική και γεμάτη αγάπη αγκαλιά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...