"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Δείτε έναν απίστευτο τρόπο για να καθαρίσετε τις γρατσουνιές από τα CD!


deite-enan-apisteuto-tropo-gia-na-katharisete-tis-gratsounies-apo-ena-cd


Η τεχνική που ακολουθεί για τον καθαρισμό των CD, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον θρυλικό Μαγκάιβερ!
Για να εξαλείψετε τις γρατσουνιές, μασήστε ένα κομμάτι τσίχλα μέχρι να είναι εύπλαστη. Στη συνέχεια, σκουπίστε τις γρατσουνιές με την τσίχλα. Τρίψτε ζωηρά από το κέντρο του CD και έξω έως ότου έχετε καλύψει όλη την πλευρά. Ξεπλύνετε το υπόλειμμα από το CD κάτω από τρεχούμενο νερό βρύσης. Στεγνώστε το CD με ένα μαλακό πανί, και οι γρατσουνιές θα φύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...