"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Οι τρεις δραπέτες

Ήταν τρεις δραπέτες, ένας Αλβανός, ένας Τούρκος κι ένας Πόντιος. Το έσκασαν από την φυλακή και φυσικά οι αστυνομικοί τους κυνηγούσαν.
Οι τρεις δραπέτες βρίσκουν έναν αχυρώνα και μπαίνουν μέσα σε τρία τσουβάλια. Καταφτάνουν εκεί οι αστυνομικοί, πάνε στο πρώτο τσουβάλι, το πατάει μια κλοτσιά ο αρχηγός και λέει από μέσα ο Αλβανός δραπέτης «γαβ γαβ!»

Μπα...σκύλος είναι λέει ο αρχηγός.


Πάει στο δεύτερο τσουβάλι, το πατάει κι αυτό μια κλοτσιά και ο Τούρκος δραπέτης από μέσα κάνει «νιάου νιάου»
Μπα...γάτα είναι λέει ο αρχηγός.
Πάει και στο τσουβάλι, το πατάει κι αυτό μια κλοτσιά και ο Πόντιος δραπέτης από μέσα λέει «ΠΑΤΑΤΕΣ!»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...