"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".


ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ 2020 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/2 ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 22/2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Γιατί οι άνθρωποι αλληλοσκοτώνονται; ( Why Fight Between Us?) Βίντεο.

Γιατί οι άνθρωποι αλληλοσκοτώνονται; Μέχρι πότε θα υπάρχει αυτό το κακό;

Ερωτήματα που υφίστανται διότι δυστυχώς υπάρχει σ'όλο τον κόσμο, παραλογισμός και εγωισμός.

Άνθρωπος να σκοτώνει άνθρωπο, γιατί; Για λίγη γη, για μία ιδέα, για ένα «πιστεύω».

Τρέλα (!) κυριαρχεί στο μυαλό των ανθρώπων που κοιτούν μόνο το συμφέρον και όχι τον άνθρωπο. Πόλεμοι, τρομοκρατία, απειλές, βομβαρδισμοί, εχθρότητες, μίση, γενοκτονίες είναι καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο λεξιλόγιο μιας ανθρωπότητας που θέλει να λέγεται "πολιτισμένη". Και όμως υπάρχουν και βασιλεύουν...

Δείτε παρακάτω ένα καταπληκτικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...