"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Απίστευτη Ερμηνεία- Άστεγος παίζει πιάνο σε σιδηροδρομικό σταθμό και εντυπωσιάζει! (βίντεο)


Φωτο:apolitikokafeneio.com
Φωτο:apolitikokafeneio.com
Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο ενός άστεγου άνδρα που παίζει στο πιάνο κλασική μουσική στο σιδηροδρομικό σταθμό του Newcastle. Ο λόγος για τον 26χρονο Alan Donaldson, ο οποίος ζει στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Όταν ομάδα αστυνομικών τον πλησίασε αυτός αρνήθηκε να φύγει και αντ΄αυτού κάθησε στο πιάνο και έπαιξε το Für Elise του Beethoven.

Σύμφωνα με την Newcastle Chronicle το βίντεο είναι βιντεοσκοπημένο στις αρχές Μαΐου και μέχρι στιγμής περισσότεροι από 197.000 χρήστες το έχουν παρακολουθήσει και έχουν συγκινηθεί με την ερμηνεία του.
O Michael Kinnison,που είδε τον Donaldson να παίζει έγραψε στο Facebook: «Στην αρχή ένας αστυνομικός προσπάθησε να τον σταματήσει και είπε στον άστεγο άντρα να φύγει, αλλά, τελικά τον άφησε να καθίσει και να παίξει στο πιάνο» και συμπλήρωσε
«Οι διερχόμενοι, συμπεριλαμβανομένου και του αστυνομικού, άρχισαν να γελούν βλέποντας τον άστεγο να κάθεται στο πιάνο. Ωστόσο ακούγοντάς τον να ερμηνεύει τόσο καλά το Für Elise έπαθαν σοκ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...