"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ...


...Ὅταν δέν ἔχουμε αἰσθήματα ἀγάπης καί καλωσύνης στόν συνάνθρωπό μας, ὅταν δέν ἔχουμε τήν δύναμι νά τοῦ χαμογελάσουμε καί ὅταν, ἀκόμη περισσότερο, δέν ἔχουμε τήν δύναμι νά τόν συγχωρήσουμε γιά κάποιο λάθος πού ἔκανε ἀπέναντί μας, ἄς μήν περιμένουμε τό ἔλεος τοῦ Θεοῦ. Καί ὅταν δέν γινόμαστε ἡ βακτηρία καί τό στήριγμά του, ὅταν δέν τοῦ δίνουμε μιά ἐλπίδα, δέν τοῦ λέμε τήν ἀλήθεια, λέμε ψέμματα. Δέν ἀγαποῦμε τόν Θεό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...