"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Μυστικά ομορφιάς, διαφορετικά από τα άλλα .....

Μια μέρα μια γλυκιά ηλικιωμένη κυρία ρωτήθηκε τι την κάνει τόσο όμορφη; Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της; Πως φαίνεται τόσο λαμπερή ;

Εκείνη απάντησε:

"Χρησιμοποιώ για τα χείλη, την Αλήθεια μου!

Χρησιμοποιώ για τη φωνή, την Ευγένεια μου!

Χρησιμοποιώ για τα αυτιά, τη Συμπόνια μου!

Χρησιμοποιώ για τα χέρια, την Φιλανθρωπία μου!

Χρησιμοποιώ για φιγούρα, την Ευθύτητα μου!

Χρησιμοποιώ για την καρδιά μου, την Αγάπη!

Και τέλος χρησιμοποιώ για οποιονδήποτε δεν του αρέσω, την Προσευχή !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...