"Όταν ο Χριστός μας 2000 χρόνια πριν έλεγε στους μαθητές και Αποστόλους του να πάνε σ’ όλη τη γη και να διαδώσουν το Ευαγγέλιο της σωτηρίας (Ματθ. 28, 19) είναι βέβαιο ότι γνώριζε ήδη πως η ανθρώπινη εφευρετικότητα θα άνοιγε νέους ορίζοντες προκειμένου να καταργήσει τις αποστάσεις, να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άρα να αυξήσει την διεισδυτικότητα του Θείου Λόγου.
Σήμερα μπροστά στην πραγματικότητα της απίστευτης διάδοσης των νέων τεχνολογιών και κυρίως της προσβασιμότητας στο ίντερνετ από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ όλο τον πλανήτη είναι προφανές ότι η έννοια του ευαγγελισμού δηλαδή της διάδοσης του Λόγου του Θεού στα μήκη και τα πλάτη της γης αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, ένα συγκλονιστικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες και βέβαια οι πάντα επίκαιρες αξίες του Ευαγγελίου μπορούν να βρουν γόνιμο έδαφος να ανθίσουν".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10 και ΠΕΜΠΤΗ 19/10 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Σπιτικό παγωτό σοκολάτας


Υλικά:
600 γρ. κρέμα γάλακτος (πλήρη σε λιπαρά)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:
Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε μπεν μαρί να λιώσει. Ανακατεύουμε τακτικά για να λιώσει ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε 5 λεπτά στην άκρη.

Στο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο γάλα, για 5 λεπτά. Καθώς συνεχίζουμε το χτύπημα, χαμηλώνουμε λίγο την ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά-σιγά την λιωμένη σοκολάτα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το παγωτό σε μπολ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει και ιδανικά μετά από 4-5 ώρες είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...