Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Γερόντισσα Γαβριηλία: Τα νεύρα είναι εγωισμός



Όταν αγαπάς τον Κύριο,τότε έχεις υπομονή στο Άγιο Θέλημα Του. Αν έχεις όμως υπομονή χωρίς αγάπη,τότε είσαι σαν Στρατιώτης του Χίτλερ. Μόνο…

Χρειαζόμαστε Υπομονή στα βέλη του πονηρού,Επιμονή στο σπάσιμο του Εγώ και Υποταγή στο Άγιο Θέλημα Του Θεού.Μόνο μ’αυτά μπορούμε να προχωρήσουμε. Τα νεύρα είναι Εγωισμός. Μόνο οι κομπλεξικοί θέλουν πάντα να επιβάλλονται. Από την κουταμάρα καλύτερη η βουβαμάρα. Η δύναμη του σκότους περιμένει ευκαιρία.Ας μη μιλούμε,για να μην μετανοιώνουμε.


Όταν μιλάμε και μας διακόπτουν να μην συνεχίζουμε. Θα πει ότι δεν έπρεπε να ακουστεί αυτό που θα λέγαμε. Το κάνουν οι Άγγελοι. Ένα πράγμα που δεν είναι ωραίο ούτε να το ξανασκεφτείς ούτε να το πεις σε κανένα…

Όσο συζητάμε ένα γεγονός,τόσο αυτό μένει στην ζωή μας,ενώ κανονικά θα έφευγε στην ώρα του…

Πρέπει να ξέρουμε πότε να σωπαίνουμε και πότε να φεύγουμε από εκεί που είμαστε…

Να αγαπήσεις τον άλλον χωρίς να τον κρίνεις, όπως σου τον παρουσιάζει κι όπως τον αγαπά Εκείνος. Τότε, θα σε βοηθήσει ο Θεός και θα παραβλέψει τα δικά σου παραπτώματα.

Ο κόσμος είναι φτωχός σε αγάπη. Όλοι ψάχνουν την αγάπη, αλλά όταν τους πλησιάζει,δεν την αναγνωρίζουν γιατί ποτέ τους δεν την αισθάνθηκαν. Φτωχέ Κόσμε!

Γερόντισσα Γαβριηλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...